Bericht versturen
Huis > Products > Weerspiegelende Verkeersteken >
AC gelijkstroom Zonne Rubber Waterdichte Weerspiegelende Verkeersteken Rode LEIDEN Licht

AC gelijkstroom Zonne Rubber Waterdichte Weerspiegelende Verkeersteken Rode LEIDEN Licht

Rubber Weerspiegelende Verkeersteken

Weerspiegelende Waterdichte Verkeersteken

Het elektrostatische Bespuiten Weerspiegelende Verkeersteken

Plaats van herkomst:

CHINA

Merknaam:

RMHs

Certificering:

ISO9001

Modelnummer:

LEIDENE pijlraad

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Materiaal:
Aluminium plastic rubber waterdicht
Grootte:
L800*W400*H10mm
Gewicht:
3kg
Kleur:
Geel /Orange
Gebruik:
nachtwaarschuwing
Licht patroon:
constante lichte wijze, geleidelijke veranderingswijze en opvlammende wijze
Oppervlaktebehandelingsproces:
Het elektrostatische bespuiten
Betaling & het Verschepen Termijnen
Verpakking Details
Kartonverpakking 1150pcs 20 duimcontainers
Levertijd
30
Betalingscondities
T/T
Levering vermogen
400PCSper1 maand
Productomschrijving

AC, van gelijkstroom en Zonne Rode LEIDENE Lichte Rubber Waterdichte Weerspiegelende Verkeersteken

De LEIDENE pijlraad wordt gebruikt voor verkeersveiligheidsaanwijzing in wegenbouwgebieden en de secties van de wegcontrole waar de verkeersbegeleiding wordt vereist en het zicht is laag. Het kan ook op onze antibotsingsbarrières worden geïnstalleerd. Het rode LEIDENE licht, met dynamische lichtgevende wijze, kan de veilige visuele waaier verhogen, zicht, correct gidsvoertuigen verbeteren, en een waarschuwingsrol spelen bij nacht of in laag zicht.
De lichte oppervlakte van de gidsplaat wordt gemaakt van aluminiumplaat het buigen, en de buitenkant wordt bespoten met antiroestbehandeling, die in openluchtvoorwaarden kan worden gebruikt. Het weegt slechts 3KG en is gemakkelijk te dragen.


AC gelijkstroom Zonne Rubber Waterdichte Weerspiegelende Verkeersteken Rode LEIDEN Licht 0


Het LEIDENE pijldeel wordt gemaakt van 8 stukken van rood waterdicht plastiek en met rode LEIDENE parels uitgerust. Er zijn constante lichte, geleidelijke verandering en trillingswijzen, die voor verschillende weer en verkeersvoorwaarden geschikt zijn. Het vertoningseffect is zeer ideaal.


Het kan alleen op de weg worden gebruikt, op de auto worden bevestigd, of met onze producten worden gecombineerd. Heldere leiden en dynamische de lichtgevende wijze kunnen de veilige gezichtsafstand verhogen en een efficiënte waarschuwingsrol in het geval van nacht of laag zicht spelen.

AC gelijkstroom Zonne Rubber Waterdichte Weerspiegelende Verkeersteken Rode LEIDEN Licht 1

 

Voordeel
1. De LEIDENE pijlraad is licht in gewicht en gemakkelijk te dragen.
2. De oppervlakte van het product keurt het proces van het elektrostatische bespuiten, die waterdicht, mist, antiroest kan goed zijn en anti-lekkage. Het kan ook normaal op strenge weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en nevel worden gebruikt.
3. De pijlkleur die effect teruggeven is zeer ideaal, en de lichtgevende wijze kan volgens de wegvoorwaarden worden aangepast.
4. De pijlraad kan alleen op de weg worden gebruikt, op de auto worden bevestigd, of met onze producten worden gebruikt.
5. Het LEIDENE pijldeel wordt gemaakt van 8 stukken van rood waterdicht die plastiek, met kleine rode LEIDENE lampparels worden uitgerust. Er zijn drie lichtgevende wijzen: constante lichte, geleidelijke verandering, en trilling, geschikt voor flexibel gebruik in de verschillende weer en verkeersomstandigheden.
6. Er zijn drie voedingenwijzen om te kiezen van. Wisselstroom, gelijkstroom en zonne-energie.
7. De batterijdoos is waterdicht en veilig te gebruiken.


Toepassingsgebied
Wegenbouwgebied
De sectie van de wegcontrole
In slechte weersomstandigheden
Geïnstalleerd op onze producten
Geïnstalleerd achter het techniekvoertuig en onderhoudsvoertuig


Voedingwijze: AC, gelijkstroom en zonne.

 

AC gelijkstroom Zonne Rubber Waterdichte Weerspiegelende Verkeersteken Rode LEIDEN Licht 2

AC gelijkstroom Zonne Rubber Waterdichte Weerspiegelende Verkeersteken Rode LEIDEN Licht 3

 

Bedrijfprofiel

Beperkte die de Handel het Bedrijf werd van Shanghai Riminghuan officieel gevestigd in Mei 2013, in Shanghai, China wordt gevestigd. Ons bedrijf gespecialiseerd in de productie en de handel van veiligheidsproducten zoals verkeersveiligheidsbarrières, voertuigbarrières, voertuig antibotsings energieabsorberende kussens, en antibotsingsvrachtwagen Opgezette Demper (TMA).

 

Ons bedrijf heeft sterke productiesterkte en sterke leveringscapaciteit. Momenteel, worden onze producten hoofdzakelijk uitgevoerd naar Japan. Wij werken met wegenbouwbedrijven samen in Japan en hebben de stabiele de uitvoervraag elke maand.

 

Wij hebben onze eigen teams van R&D en van het ontwerp, en kunnen de aangepaste diensten volgens klantenvereisten verlenen.

 

Riminghuan heeft het Veiligheid & Kwaliteitsbeheersysteem overgegaan en als een kleine en middelgrote hoog-teeh-hoogteonderneming in Zhejiang-Provincie in 2017 gezien. Vele producten hebben professionele tests overzee en verkregen octrooicertificatie overgegaan.

AC gelijkstroom Zonne Rubber Waterdichte Weerspiegelende Verkeersteken Rode LEIDEN Licht 4

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Draagbare Voertuigbarricades Leverancier. Copyright © 2020-2023 portablevehiclebarricades.com . Alle rechten voorbehoudena.